Winstadviseur

Aan de slag als Winstadviseur

Vanaf 1 november ben ik gestart als Winstadviseur. Als winstadviseur help ik ondernemers om hun dromen en doelen waar te maken. Wat wil je bereiken over 5 jaar, 3 jaar en 1 jaar. En hoe ga je dit bereiken. Om je doelen waar te kunnen maken is het prettig om je financiën op orde te hebben. Het op orde hebben van de financiën geeft inzicht en hierdoor kun je betere keuzes maken om je dromen en doelen te behalen. Profit First zorgt voor dit financieel inzicht. En door dit inzicht kun je sturen op cijfers.

Een ondernemer heeft door de Profit First methode geen slapeloze nachten meer, geen stress meer, maar behaalt goede resultaten, kan betere keuzes maken, kan sturen op cijfers, reserveert voldoende voor de belastingen en heeft door dit alles meer zelfvertrouwen.

Zelf werk ik ook met Profit First. Dit geeft mij rust en focus. En stel ik doelen wat ik wil bereiken voor zowel zakelijk als voor privé. En dit gun ik andere ondernemers ook. Wil je ook ondernemen zonder financiële zorgen en inzicht hebben in je financiën? Dan nodig ik je uit om kennis te maken met de Profit First methode.
Mocht je meer willen weten over Profit First of wil Profit First in zetten in je bedrijf, stuur mij dan een email: winstadviseur@annetzoer.nl .