Onze diensten

Een greep uit onze dienstverlening

Profit First Traject

Meer inzicht en overzicht in je cijfers.

….

Winstgevend plan

Een winstgevend plan geeft richting aan je doelen.

Winstgevend plan VIP dag

Tijdens een VIP dag 1-1 begeleiding voor het maken van een winstgevend plan.

Wij helpen startende ondernemers graag met:

+ Ondersteunen bij het inrichten van uw administratie
Begeleiding bij het opstellen van een ondernemingsplan
Voorbereiding van financieringsaanvragen
De keuze van de rechtsvorm van de onderneming
Advies over softwarepakketten

Begin niet met een valse start, maar laat u adviseren en begeleiden door mensen met verstand van zaken en jarenlange ervaring!

a

Jaarrekeningen

Belangrijke stukken voor uw onderneming.

Jaarrekeningen en tussentijdse overzichten zijn belangrijke stukken voor uw onderneming. Zij geven inzicht in de financiële en fiscale situatie en vertellen iets over de eventuele aandachtspunten en/of knelpunten van de onderneming.

 

Tevens is de jaarrekening de basis van de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting en onmisbaar voor het aanvragen van kredieten, eventuele subsidies of aanvragen van een hypotheek voor de eigen woning. Daarnaast hebben de BV’s de verplichting om hun jaarrekening jaarlijks te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Prognoses en rapportages

Inzicht in uw situatie vormt uw vertrekpunt.

De jaarrekening is niet alleen een financieel verslag van uw ondernemersactiviteiten over het afgelopen jaar, maar vormt tevens het vertrekpunt voor uw toekomstige beleid als ondernemer.

 

In verband hiermee zijn wij u graag van dienst bij het opstellen van prognoses. Maar ook tussentijdse rapportages kunnen van belang zijn voor het inzicht in uw financiële situatie.

Starters

Er komt veel bij kijken. Wij geven advies!

Wilt u een eigen bedrijf starten in Meppel of omgeving? Of bent u kort geleden begonnen met uw onderneming?

 

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Het vinden van klanten, het kiezen van leveranciers, het maken van folders, visitekaartjes en ga zo maar door. Ook op administratief gebied moeten er tal van zaken worden geregeld.

 

Dit varieert van de aanmelding bij de Belastingdienst, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het inrichten en bijhouden van de financiële administratie. Zoer Administratie in Meppel helpt u graag bij het opstarten van uw bedrijf.