Zoer Administratie

Zoer Administratie

Na 14 jaar administratiekantoor (onder de naam Zoer Administratie) was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om dit mogelijk te maken, heb ik mijn administratiekantoor, Zoer Administratie, verkocht en sindsdien adviseur en coach ik ambitieuze ondernemers naar een financieel gezond en winstgevend bedrijf. 

Het is mijn missie om groeiende ondernemers in financiële rust te begeleiden naar een winstgevend bedrijf waarin ze met plezier werken. 

Vanaf 1 november 2021 ben ik gestart als Winstadviseur. Als winstadviseur help ik ondernemers om hun dromen en doelen waar te maken. Wat wil je bereiken over 5 jaar, 3 jaar en 1 jaar? En hoe ga je dit bereiken. Waarom ben je ondernemer geworden? Om je doelen waar te kunnen maken, is het prettig om je financiën op orde te hebben. Het op orde hebben van de financiën geeft inzicht en hierdoor kun je betere keuzes maken om je dromen en doelen te behalen. Profit First zorgt voor dit financieel inzicht. En door dit inzicht kun je sturen op cijfers. Inzicht in cijfers geeft ook financiële rust. Weten hoe je ervoor staat en welke beslissingen je kunt nemen. 

Een ondernemer heeft door de Profit First methode geen slapeloze nachten meer, geen financiële stress meer, maar behaalt goede resultaten, kan betere keuzes maken, kan sturen op cijfers, reserveert voldoende voor de belastingen en heeft door dit alles meer zelfvertrouwen.

Zelf werk ik ook met Profit First. Dit geeft mij rust en focus. En stel ik doelen wat ik wil bereiken voor zowel zakelijk als voor privé. En dit gun ik andere ondernemers ook. Wil je ook ondernemen zonder financiële zorgen en inzicht hebben in je financiën? Dan nodig ik je uit om kennis te maken met de Profit First methode.

Mocht je meer willen weten over Profit First of wil Profit First in zetten in je bedrijf, stuur mij dan een email: info@annetzoer.nl of plan hier een afspraak in.